superscreenshot0003.jpg

Free i-SMS kali ini update lagi loh symbian lover😀
kalo di itung udah 3x update dalam waktu sebulan ini😉

Aplikasi ini emang banyak digandrungi oleh platform symbian dan mungkin jg android😆

Untuk versi masih sama yaitu v1.18 dan apa aja sih di update kali ini,,mari kita simak changelog nya:mrgreen:

What’s new:
1. Optimized running speed,smooth user experience
2. Optimized iChat internet connection,save power and network flow
3. Share picture and sounds with non-iChat users
4. Simplified messages status alert (already sent,received and failure etc)
5. Optimized display icons (channel icons,sounds/picture icons,etc)

Dipersilahkan untuk yang pengen update lagi untuk ketiga kalinya tinggal klik link download dibawah ini😉

Download Disini

Posted by Wordmobi

About farisyi1

nothing special about me just symbian lover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s