superscreenshot0006.jpg superscreenshot0005.jpg

Yeay hari ini aplikasi banyak juga yang di update😀 berarti saatnya memposting di blog (biar dibilang exist :mrgreen:)

Aplikasi yang update adalah ETSlideUnlock v1.7 translate by Shankru🙂
dan di update kali ini ada beberapa Changelog seperti:
1. Increase in the specified key light up the screen,three editions of the arrow key to light up the screen.
2. Fixes the preview will always show the problem.
3. Repair will set a long MP3 player complete problem.
4. Other detail of the repair.

Sekedar info translate ini belum sepenuhnya bahasa inggris tapi masih ada sedikit bahasa rusia😀

Nah udah ada update full translate by Taha nih jadi silahkan cekidot😉

ETSlideUnlock v1.7 En by Shankru
ETSlideUnlock v1.7 En by Taha

Posted by Wordmobi

About farisyi1

nothing special about me just symbian lover

4 responses »

  1. dj spy says:

    tunggu yg full en. Dlu deh…🙂

  2. farisyi1 says:

    udah ada tuh yang full translate En by Taha😀

  3. dj spy says:

    hahhaha… Thanks udh d update..🙂
    Btw nama akun FB.x ap bro?

  4. farisyi1 says:

    jarang banget bk FB paling twitter aja (@farisyi)😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s